137
نسخه نهایی iOS 11

آموزش تنظیمات حریم خصوصی فیسبوک در آیفون یا آیپد

دسته‌بندی‌ها : آموزش های کاربردی
سه شنبه , ۹ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۰۳
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

شما لازم نیست وضعیت خودرا در فیسبوک را برای هر شخص و دوستان خود به اشتراک بگذارید نرم افزار فیسبوک در بخش تنظیمات خود این توانایی را دارد که انتخاب کنید که عمومی باشد یا خصوصی.

فیسبوک این اجازه را به شما می دهد تا بتوانید دسترسی به عموم را محدود کنید که در ذیل به آن پرداخته شده است:

چگونگی برقراری ارتباط

شما می توانید تنظیمات حریم خصوصی را در فیسبوک خود سفارشی سازی نمائید.

۱- برنامه فیسبوک را در آیفون یا آیپد خود باز نمائید.

۲- در سمت راست پایین صفحه ، منو را باز کنید.

۳-  در پایین صفحه بر روی Settings ضربه بزنید.

۴- سپس بر روی  Account Settings ضربه بزنید.

۵- حریم خصوصی ( Privacy) را انتخاب کنید.

۶- برای تنظیمات حریم خصوصی subject را انتخاب نمائید.

۷- بعد از آن  level of privacy انتخاب کنید.

شما می توانید از این طریق اطلاعات و پست های خود را برای رویت برای گروه های مورد نظر شخصی سازی نمائید. 

این گروه ها شامل:

  • Public یا عمومی: با انتخاب این گزینه اطلاعات مورد نظر شما برای عموم قابل رویت خواهد بود. تمام کاربران، اپلیکیشن ها و آگهی دهندگان می توانند آن را مشاهده و استفاده نمایند. در حالی که این انتخاب انتخاب پیش فرض فیس بوک است، اما از نظر امنیتی بدترین گزینه برای انتخاب نیز می باشد.
  • Friends یا دوستان: با انتخاب این گزینه تنها کاربرانی که به عنوان دوست قبول کرده و یا آنها را اضافه کرده اید قادر به دیدن اطلاعات خواهند بود. این انتخاب بهترین انتخاب از نظر امنیتی است.
  • Only Me یا فقط من: از این گزینه در زمانی که می خواهید دیگران قادر به مشاهده و استفاده از آن اطلاعات نباشند استفاده کنید. 
پیشنهاد ما :  فیلمبرداری از صفحه نمایش آیفون براحتی آب خوردن

برچسب ها : ,
نظرات کاربران (۰)

افزودن نظر